top of page
Billede af Andrew Ridley

METTE DAHM

W E B D E S I G N

Sammen skaber vi dit eventyrlige univers

Processen vi skal i gennem...

aaron-burden-RgTI2KaQ5N4-unsplash_edited.jpg

Sammen skaber vi magi i dit univers

01

Vi mødes

Vi starter altid med at mødes, da dette er et vigtigt udgangspunkt for sammen at skabe lige det du har brug for. Det er vigtig for mig, at du føler dig tryg i processen. En fordel er hvis du har et par eksempler på websites du godt kan lide.

03

Vi lægger sidste hånd på layout.

Nu har siden taget form, sammen retter vi til og gør det sidste lækkert. Jeg laver SEO (Search Engine Optimization, også kaldet søgemaskineoptimering på dansk), så du bliver fundet på det store net. Du er nu klar til at gå i luften, og gøre verden opmærksom på, hvad du har at tilbyde.

02

Jeg starter op..

Når du har navnet til din side klar, laver jeg en velkomstside til dig. Så du allerede efter en uge kan begynde, at se dit univers tage form. Du arbejder med dit budskab og test du gerne vil have på din side. Sammen taler vi det igennem over telefon.

04

Undervisningsvideoer

Jeg klær dig på, til selv, at kunne lave ændringer på din side. Måske vil du skifte et billede, eller ændre en pris. Men små undervisningsvideoer, kan du nemt selv tilgå din side, og fortage de ændringer der må være hen ad vejen.

Når jeg skal lave dit website...

Jeg tror på, at gennemsigtighed og forventningafstemning er det bedste udgangspunkt for et godt samarbejde, derfor dette skriv så du ved, hvad du får for pengene.

 

Den samlede pris for et færdigt website er ialt 14.000 kr.

 

Hvad er der med i prisen:

 

  • Website udarbejdet i WIX med billeder, video og SEO samt domæne sammenkobling.

  • Vi samarbejder indtil vi begge er tilfredse med resultatet.

  • Udarbejdelse af tekst er primært noget du selv forfatter, eller vi kigger på sammen.

  • Plug in til Instagram og Facebook (evt. booking system), samt hjælp til brug af dette.

  • Webdesign udbyder start gebyr og 2 års abonnement

       (værdi ca. 5800 kr)

  • Undervisningsvideoer så du nemt kan tilgå din nye side, når du skal lave ændringer f.eks. ny workshop eller anden begivenhed. Jeg hjælper gerne, hvis du oplever vanskeligheder.

Du ejer selv din hjemmeside

Du ejer altid selv din hjemmeside. Det betyder, at du, når du har fået designet din hjemmeside hos os og har fået den overdraget, har fuld kontrol over indholdet og designet. Du kan med andre ord tilføje og/eller fjerne elementer, som det passer dig. Du er altså 100 % fri af bindinger, selvom jeg naturligvis gerne hjælper dig løbende.

Men er det ikke normalt at eje sin hjemmeside? Svaret er nej. Når man får udarbejdet en løsning af et bureau, er det vigtigt at undersøge, om man har fuldt ejerskab over den. Og det har du selvfølgelig hos mig.

LOGO

Her ser du et udvalg af logoer jeg har lavet.

Jeg vil elske at skabe dit logo, der passer præcis til dit univers. 

Har du spørgsmål?
Så stil dem her

Tak for dit spørgsmål!

bottom of page