top of page

"Det er i mørket, vi bliver sårbare

og i mørket vi farer vild.

Det er i mørket vi synes fortabte og forladte.

Men det kan også i mørket,

vi finder roen.

Det er i mørket stjernerne

skinner klarest!"

Add a heading (2).png
IMG_2715.jpg

Om Mette

Mentor | Rådgiver | Kreativ inspirator | Gongmaster 

Velkommen til mit univers.


Jeg er multipassioneret, og har brug for at mærke mening og glæde med det jeg skaber min hverdag med. Jeg holder af, at have en hel palette af muligheder, og det afsejler mit arbejdsliv også meget godt. Som rådgiver, inspirator & underviser afholder jeg diverse workshops, meditations events, samt 1:1 sessioner & mentorforløb.

Min motivation er klart, at hjælpe dig til, at du finder dit udtryk, og finder hjem til dig selv. Jeg står dig bi på din rejse, hvad enden, det er dit visuelle udtryk, eller at finde roen i dig selv, gennem meditation eller mentorforløb. Lykke og glæden findes inde i dig. 

Min mission er at inspirerer dig! Hvad enten det er gennem gongens meditation, åndedrættets magi, mentorforløb eller at skabe et webside, hvor du kan vise verden, hvad du har at byde på.

 

så vil du opleve en større balance, en større tro på dig selv, komme i kontakt med kroppen, og give dig en styrke, du ikke anede, du havde.

 

Min intention er, at få dig til at tro på, at du kan så meget mere, end du tror.

At co-create og skabe smukke ting sammen, føles som det helt store frikvarter på en sommerdag. Jeg vil elske at tale med dig, om netop dit/jeres projekt, og at bidrage med min assistance for at gøre drømme til virkelighed.

Jeg giver dig din power tilbage, så du kan stå langt stærkere i dit lys. Jeg giver dig en oplevelse, der er vild, der er spændende, og giver dig styrke.

Jeg er 46 år og uddannet socialpædagog. Jeg er tidligere ejer af BørneManualen, der underviste og rådgav forældre. Her fik jeg en hel uddannelse i online marketing og skabe online platforme og websites.
Jeg har mange års erfaring inden for socialpædagogisk arbejde, blandt andet har jeg arbejdet på behandlingsskole, opholdssteder og STU.

Som person er jeg en ildsjæl med højt energiniveau. Jeg får tingene til at ske. Jeg brænder for at arbejde med visuelle udtryk og grafik, og brænder lige så meget for udsatte unge og voksne borgere, og ved jeg er god til det. Jeg ’bider’ mig fast til tingene lykkedes.

Samtidig indeholder jeg den ydmyghed og situationsfornemmelse, der skal til for at kunne danne en sund relation, så de kan få den tillid, det kræver for at kunne rykke deres udvikling i den positive retning. Jeg vægter altid relationsarbejde meget højt, da jeg mener, at gensidig respekt og tillid er grobund for videre udvikling.

bottom of page