top of page
Image by Julio Lopez

GONG

Lydrejser og meditation

Når gongen spilles skabes der en lyd med dybe vibrationer, som kan løsne fysiske, emotionelle og mentale spændinger – dette kan give dig en meget dyb afspænding. 

 

Lyden af gongen skaber dyb afslapning og giver dig et frikvarter fra din tankevirksomhed. Intet kan sammenlignes med gongens evne til at skabe lyd, der bringer os til en tilstand af harmoni.

Se denne lille video, der så fint viser, hvordan blodet flyder meget lettere efter et gong bad. 

Der er ikke noget hokus pokus omkring Gongen, som mange tror. Udgangspunktet for forståelsen af gongen er, at alle former for stof, herunder også kroppens celler, vibrerer ved forskellige frekvenser. Gongen frembringer lydbølger, der transcenderer vores krop og får kroppens celler til at vibrere.

Gong Bad

Du kommer til at møde min Sound Creation Earth Gong, som adskiller sig fra andre gongs ved at have sin egen ekstraordinære og særlige lyd, som giver dig alle toner og vibrationer. Du møder også min symfoni gong, som har sine egne feminine vibrationer. Gongens vibrationer går ind og skaber balance i dit nervesystem.

 

Udfordringer som stress, depression og sygdom skaber uligevægt og gør, at vores celler i kroppen, i vævet, i organerne vibrerer ude af takt og optimal frekvens. Gongens kraftfulde frekvenser kan mærkes på både krop og sjæl, og stagneret energier løsnes. Krop og sind finder ro.  

 

Gongbadet er genopladning til dig. Du skal blot slappe af og give plads til det, du har mest brug for, i øjeblikket. 

 

Det er 1 times gongbad, hvor du ikke behøver at gøre noget, bare ligge, dække dig selv med et tæppe og lade lyden arbejde sammen med dig på en fysisk, følelsesmæssig og underbevidst måde. Du får det, du har mest brug for - helbredelse, afslapning eller lettelse.

 

Rejsen vil være din alene, en gongrejse er aldrig den samme, vi er alle på helt forskellige rejser, da vi er forskellige. Kom og udforsk din indre verden.

Untitled design-7.jpg
IMG_7706.HEIC

Hvad kan gongen?

Gongen får hjernen til at bevæge sig i Alpha- og / eller Theta-tilstande (tilstande du ellers oplever ved total afslapning eller søvn), og lydene vil udløse et parasympatisk nervesystemrespons, der sænker blodtrykket, sænker hjerterytmen og lindrer stress.

 

Gongen bringer dig i en dyb meditativ tilstand, der efterlader både krop og sjæl balanceret, og du kan slippe stress og spændinger.

Nogle oplever, at det kan være en meget stærk oplevelse at blive gongbadet, at oplevelsen fremkalder ting fra underbevidstheden, som kommer op til overfladen for at blive frigivet. Du møder aldrig noget, du ikke er parat til!

 

Gongen har været anvendt i tusindvis af år, som et enestående redskab til healing og meditation.

GONG ARRAGEMENTER

Til din virksomhed

Til jer der gerne vil arbejde med meditation og fordybelse på jeres arbejdsplads. Jeg skaber et fri rum hvor tanker og stress kan få en pause, og man kan tage fat med fornyet energi.

Jeg spiller til dit arrangement

Jeg tager gongen på ryggen, og kommer og laver meditation hvor det passer jer. Jeg indleder med kontakt til kroppen og åndedrættet inden jeg med gongens vibrationer skaber et meditativt rum for jer.

bottom of page