top of page
urkraftsne.jpg

RETREAT:

URKRAFT

YOGA : AFSPÆNDING :GONG : VINTERBADNING: SAUNA

URKRAFT RETREAT I ‘SKOVEN KALDER’

30., 31. OKTOBER OG 1. NOVEMBER

Dette retreat er for dig der har brug for:

 

 ❤️ At vække din livsenergi og indre grokraft til en større følelse af at være i live

 ❤️ At trække din energi hjem til dig selv og respektere egne ressourcer og kroppens signaler

 ❤️ Ro og plads til selvrefleksion, langt væk fra de vante rammer

 ❤️ At komme i dybere kontakt med et solidt ståsted i dig selv.

badebro.jpg

”TO GROW AS A PERSON,

YOU NEED TO BECOME COMFORTABLE,

BEING UNCOMFORTABLE”

– POUL LAVOIE

URKRAFT RETREAT er et retreat for dig, der har lyst til at ekspandere din indre kerne af velbehag ved livets dans, uden at falde død om af kedsomhed i komfortzonen eller gå op i røg ved at brænde dit lys i begge ender. 

Ditte der er yogalærer og restorativ terapeut og Mette der er GONG master og Wim Hof instruktør, har fundet sammen om, at afholde dette retreat de kalder URKRAFT. 

 

Du inviteres ind i et univers, hvor fokus er på balancen og dansen i livet mellem på den ene side, at gå i et med tapetet, hvor livet passere forbi og på den anden side at brænde så meget igennem, uden hensyntagen til egne ressourcer og kroppens signaler. 

Der findes et sted midt imellem – her står vi klar til at møde dig!

yogasal.jpg

TAG PÅ RETREAT OG BLIV FYLDT HELT OP

Retreatet indeholder forskellige elementer, der på hver deres måde, vil hjælpe til, at dit system lader optimalt op.

Du inviteres både til nænsom at puffe til de steder i dig, der er flyttet behageligt ind i komfortzonen. Og til at møde de steder i dig med respekt og kærlighed, der føler sig presset til grænsen. 

Hvert element i retreatet søger, at vække den del af dig, der ved der findes et sted midt imellem, hvor du føler dig tryg og veltilpas, livsglad og i balance. 

Med andre ord, det handler om at lytte til hele dig, både når du har brug for at bringe dig selv mere frem i livet og når du har brug for at trække stikket og søge mere tryghed og ro.

FÅ TEKNIKKER TIL HÅNDTERING AF STRESS

Når du udfordres i enten at træde lidt frem eller træde lidt tilbage, for at møde et nyt balancepunkt i dig, kan der opstå et ubehag ved det ukendte, som let kan komme til at overtage og styre tanker, følelser og adfærd.

Du vil modtage teknikker til i højere grad, at kunne manøvrere i det ubehag, der kan dukke op i sind og krop, så du kan overtage styringen og bevæge dig mere frit i livet.

Billede 16-02-2017 09.22.52.jpg
bottom of page