top of page
Vinterbadning i mørket i Avnsø… (5).png

WORKSHOPPEN ER FOR DIG:

 

❄️ Der er ramt af livet og har angst, stress eller depression.

❄️ Der gerne vil arbejde med dig selv på en anderledes måde.

❄️ Der vil prøve kræfter med vinterbadning med kyndig vejledning.

❄️ Der gerne vil mere i kontakt med dig selv og naturen. 

❄️ Ro og plads til selvrefleksion, i naturen.

Forest Walk
Billede 09-11-2016 08.53.29.jpg

Det er ...

helt i skoven!

Det hele kan i disse tider synes helt i skoven...

Vi har igen været i lockdown, og endnu en gang skal vi hanke op i os selv. Måske er du i en situation, hvor du både skal arbejde og hjemmeskole dine børn, eller du har et stille siddende job foran skærmen, og savner at komme ud (og væk fra familien, selv om du elsker dem højt).

 

Det kan også være, at du ikke har lyttet til dig selv i en længere periode, og nu prøver kroppen at fortælle dig, at det er tid til at stoppe op. Stress, angst og depression kan være kroppens måde at signalere STOP på.

Måske står du et sted i livet, hvor knuden i maven kræver sit, og du har behov for at mærke dig selv og finde styrke.

Jeg tager dig med helt ud i skoven, og giver dig en anderledes oplevelse i naturen. Du bliver præsenteret for veldokumenterede åndedrætsteknikker, enkle metoder til at arbejde med med din indre natur, ude i naturen.

 

Jeg guider i vinterbade teknikker, der styrker dit velbefindende og dit immunforsvar. Det giver dig mulighed for, at mærke dig selv på en anderledes måde, lytte til kroppens signaler og blive bedre til at møde dig selv i en svær tid.

Du kommer til at styrke følelsen af at finde ro, i noget der virker skræmmende og udfordrende. Noget vi alle har glæde af i en til tider hektisk og meget foranderlig hverdag.

Du går fra workshoppen med værktøjer, som du kan bruge i din hverdag og i dit forhold til naturen. Du vil opleve, at du får værktøjer du kan bruge i alle former for udfordringer du møder i din hverdag. 

Du kommer til at arbejde med:

NATUR

Al forskning viser, at det at bruge tid i naturen er forbundet med forskellige og signifikante fordele for helbredet. Folk, der tilbringer meget tid i naturen, har en bedre søvn, lavere puls og et lavere stressniveau.

Faktisk har en undersøgelse vist, at det, at være i grønne omgivelser, reducerede kortisolindholdet i folks spyt. Kortisol kan måles i spyttet, hvis man er meget stresset.

ÅNDEDRÆT

Åndedrætsteknikker giver dig mere energi. Teknikker, der styrker dit immunforsvar og gør dit system mere basisk, når din krop er basisk kan den beskytte dig mod sygdom. Åndedrættet gør, at du detoxer hele din krop. Samtidig reducerer det stressniveauet i hele dit system. Gennem åndedrættet kan du også arbejde med, at berolige hele dit nervesystem i ekstremt pressede situationer.

KULDE

Kulden er din varme ven! Lær hvordan du bruger kulden til at forbrænde fedt, styrke dit immunforsvar, forbedre din søvn, forbedre dit humør og reducere betændelsestilstande (betændelsetilstande er bl.a. årsag til gigt og åreforkalkning). Kulde styrker dit kredsløb, og ilter hver en celle i kroppen. Vinterbadning øger dopaminniveauet med 250 %.

Kulden er naturens lykkepille.

Kulden er din lærer.

Det kan være nådeløst, ubarmhjertigt og konfronterende,

fuldstændig som livet selv!

Men jeg lover, du tager styrket der fra!

Kig med på denne lille video, se mere om erfaringerne med metoden jeg selv har brugt, og som hjælper dig til at bekæmpe stress, angst og depression. 

Jeg skal nok hjælpe dig i mål.

ISDRONNINGEN guider dig

Blue and Orange Bold & Modern Cafe Busin

ISDRONNINGEN

METTE DAHM

”For mig hjælper kulden med at holde fokus på åndedrættet. Jeg bliver favnet af det kolde vand og sammen med mørket forsvinder hverdagens bekymringer og til tider følelsen af utilstrækkelighed. Det er mig, det er kulden, det er mørket, der giver mig følelsen af at være lykkes som menneske.”

Helt i skoven... foregår således:

Vi mødes på P-pladsen ved Bidstrup skovene Hvalsø (se kort nedenfor).

Vi starter med en gåtur i skoven, hvor jeg fortæller om min rejse med kulden og åndedrættet. Jeg vil gerne inspirere dig til, at finde din vej, og finde din måde, at bruge kulden og åndedrættet på.

Vi finder et roligt spot i skoven, hvor vi kan slå os ned, og det er uanset vejret, så vær godt klædt på.  Du bliver guidet i en særlig åndedræt teknik, der er med til at styrke dig, give dig mere energi, og samtidig er med til at forberede dig til det kolde gys.

 

Herefter går ad små listige stier til søen. Vi er afdæmpede for at kunne lytte til skoven, vores skridt og oplevelsen. 

Ved søen tænder vi et bål og gør klar til at gå i vandet. Badningen bliver med et stille sind, hvor du bliver guidet til en anderledes oplevelse med vandet. Jeg sætter en tydelig ramme for badningen - og du vil opleve den meditative effekt.

Når du har været i vandet, er der plads til reflektion over oplevelsen ved bålet.

Der vil være en kop the eller kaffe, inden vi sammen går tilbage til P-pladsen.

Skærmbillede 2021-01-08 kl. 11.35.24.png

HVOR & HVORNÅR

Vi aftaler en tid der passer dig.

 

Parkering - Heide Overdrev

Vernersmindevej 

Særløse Overdrev 

4330 Hvalsø

 

PRIS & BETALING
925 kr. Betalingen sker ved tilmelding.

På mobilepay 25 34 65 50 til Mette Dahm.

UDSTYR & TØJ
Grundet Covid 19 skal du medbringe egen yogamåtte eller lignende, som du ligger behageligt på. Medbring gerne varmt tøj, så du kan gøre det så behageligt som muligt.

Det er omklædning i guds fri natur. Badetøj, håndklæde eller badekåbe, evt. et par klipklappere.

DU ER KUN ET PAR

DYBE VEJRTRÆKNINGER

VÆK FRA AT SKIFTE

HELE DIN STEMNING

bottom of page