top of page

Træmanden & Isdronningen

TEAMET OG PERSONEN
- få det bedste frem i dig
og dit team

Team bonding Flyer.jpg

TEAMBUILDING

Ideen med Teambuilding eller Teambonding, som vi ynder at kalde der, er at I får et større kendskab til hinanden, og derved større indsigt i gruppens samlede formåen. I bliver ofte positivt overraskede, når I oplever kollegaer - og ikke mindst jer selv - indgå i nye relationer.

Naturen som RAMME

Al forskning viser, at det at bruge tid i naturen er forbundet med forskellige og signifikante fordele for helbredet. Folk, der tilbringer meget tid i naturen, har en bedre søvn, lavere puls og et lavere stressniveau.

Vinterbadning

Kulden er din varme ven! Vinterbadning er med til at reducere dit stressniveau, forbrænde fedt, styrke dit immunforsvar, forbedre din søvn, forbedre dit humør og reducere betændelsestilstande. Vinterbadning øger dopaminniveauet med 250 %.

Et mindset du kunne gå til dette med:

❄️ du er leder af et (leder)team i en privat eller offentlig virksomhed

❄️ du har erfaring med at arbejde med din egen personlige udvikling

❄️ du er villig til at træde ud af din comfortzone

– ”at miste fodfæstet for en stund”

❄️ du er nysgerrig og villig til også at aflære – at stille spørgsmålstegn ved det du allerede ”ved”

❄️ du står overfor eller imødeser en snarlig kompleks problemstilling, som kalder på nytænkning, kreativitet og handlekraft

Billede 16-02-2017 09.22.52.jpg

Det handler ikke om at skabe frygt...

Vi har erfaring for at skal der skabes bæredygtige resultater i teamet, kræver det et bevidst fokus på udvikling af mentalt overskud - både hos medarbejdere og ledelse.

Hvis I som team vil stå stærkere, kan det være vigtigt at der arbejdes både med de roller vi får og de roller vi tager, i teamets opgaveløsning. Men der kan også med fordel arbejdes med den enkeltes personlige grænser, overskud og robusthed.

Vil du i dit team arbejde med dette, tilbyder vi et arrangement som vi skræddersyr efter dine ønsker - alt efter hvor udfordrende du ønsker det.

Vi arbejder med forskellige teambonding opgaver hvor vi, alt efter aftale, sætter anerkendende lys på teamets opgaveløsning og roller. Derudover arbejder vi med Vinterbadning i forskellige setup. Fokus er at være ude af sin comfortzone - at ”miste fodfæstet for en stund” - for en stund for at stå stærkere i verden bagefter.

Det iskolde vand og mørket i skoven,

er måske en udfordring?

Men kom og find ud af,

hvad det gør ved dig.

Vi lover, du tager styrket der fra!

Vi inddrager jeres kompetencer og tager udgangspunkt i jeres ståsted. Et teambondingforløb giver jer ny viden om jeres organisation, og giver jer mulighed for at udvikle nye måder at gøre og sige ting på.

IMG_5340.HEIC

TRÆMANDEN & ISDRONNINGEN

NATURCOACHING

JESPER THØGER MICHELSEN

”Selvom det mørke vand virkede skræmmende, var det på en eller anden måde en enorm befrielse at ligge der i vandet. Med ryggen mod dybet, blikket mod stjernerne, glemte jeg ikke alene frygten, men også forstyrrende uvelkomne tanker. Jeg var bare her og nu.”

Læs mere om Jesper på en af følgende platforme

home sweet home page-3.png
  • Instagram Social Ikon
  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook Social Ikon

ISDRONNINGEN

METTE DAHM

”For mig hjælper mørket til at holde fokus på åndedrættet. Jeg bliver favnet af det kolde vand og sammen med mørket forsvinder hverdagens bekymringer og til tider følelsen af utilstrækkelighed. Det er mig, det er kulden, det er mørket, der giver mig følelsen af at være lykkes som menneske.”

ARRANGEMENTET KAN SE SÅLEDES UD...

(men tilpasser altid, så det passer præcis til jer)

Først arbejdes med at teamet løser forskellige dyster, både i konkurrence og samlet. Problemstillingerne er komplekse og kræver teamets samlede handlekraft og kreativitet.

 

Dernæst Vinterbades, enten i sø eller i et af vores transportable isbadekar. Teamet støtter op, men oplevelsen er personlig og handler om den enkeltes grænser. Vi italesætter hvordan dette spiller ind i teamets bæredygtighed og performance.

 

Arrangementet afsluttes i cirkel om bålet , hvor vi drøfter dagens udbytte og perspektiver for teamet.

 

 

Praktisk: Der kan arrangeres med håndklæder mv. hvis det ønskes. Der kan bades uden tøj - hvilket er normal praksis ved vinterbadning. Hvis dette ikke ønskes medbringes badetøj. Arrangement kan etableres både i lys og mørke - vi har erfaring for at oplevelsen styrkes hvis det er mørkt.

 

Pris: ved 7 personer fra 9.000.-

​Tidsrammen er ca. 4 timer, f.eks. 14 - 18 med en lille pause midtvejs

 

Ring 25 34 65 50 eller skriv hvis du har ønsker eller spørgsmål til arrangementet.

DET ER I MØRKET, VI BLIVER SÅRBARE

OG I MØRKET VI FARER VILD.

DET ER I MØRKET, VI SYNES

FORTABTE OG FORLADTE.

 

MEN DET KAN OGSÅ VÆRE I MØRKET,

VI FINDER ROEN.

DET ER I MØRKET

STJERNERNE SKINNER KLAREST!

bottom of page