top of page
Reiki Behandling

BARS BEHANDLING

- SKABER BEVIDSTHED OG RO

Access BARS er for dig, der har problemer med: 

Stress

søvnløshed

tristhed

tanker der kører i ring

negative tanker

har svært ved at fokusere

​mere indre ro

gerne vil ud af et gammelt mønster

linus-nylund-Q5QspluNZmM-unsplash.jpg

Access Bars handler om lethed, glæde og herlighed. Om bevidsthed, valgmuligheder og det gode liv vi alle drømmer om og allerede havde skabt, hvis vi kunne.

Teknikken har forandret mit eget liv, det handler om at skabe ro og overskud, frigøre energi og løsne eller berolige tankerne.

BARS BEHANDLING

- SKABER BEVIDSTHED OG RO

Access Bars er en skøn, omsorgsfuld, afslappende, afspændende, og forandrende behandling. Access Bars udgør 32 forskellige energipunkter som løber igennem og rundt om hovedet. En Bar er en energibane mellem to punkter som er forbundet med nogle centre i vores hjerne, som gemmer/lagre på forskellige områder af livet.

ACCESS BARS

 

Terapien består i en let berøring af 32 punkter på hovedet, som stimulerer positiv energetisk forandring i hjernen og kroppen, samt frigør tyngende oplevelser, følelser og tanker.

Teknikken er blid, behagelig og afslappende.

Fysiske og mentale blokeringer, der er lagret i kroppen og sindet frigives samtidig med, at der skabes større bevidsthed, lethed og herlighed omkring alle områder af livet – som du er villig til at forandre.

Som minimum er Access Bars afstressende, og i bedste fald forandrer det dit liv.

Vi har 32 punkter eller “BARS” på hovedet. Ved at berøre disse punkter blidt frigøres følelser, tanker, idéer, overbevisninger, begrænsninger herunder negative fordømmelser og beskyldninger.

Få ryddet op på harddisken, tømt skraldespanden og find din indre glæde frem.

“BARS” giver klarhed, forståelse, overskud og rummelighed.

 

En BARS-behandling varer 60 minutter og koster 550 kr.

Mangler du overskud, er stresset, har angstanfald, føler du ikke er god nok, eller tør du ikke handle for at få det liv, du altid har drømt om, og har du brug for at forstå, hvorfor du begrænser dig selv i dit liv……. Så prøv BARS

Sådan foregår en behandling

Behandlingen foregår ved, at jeg berører energipunkterne ganske let på dit hoved, mens du ligger fuld påklædt og slapper af, puttet under et tæppe, på min briks. Det er en meget afslappende behandling, hvor du måske falder i søvn undervejs eller oplever at du kommer i en dyb tilstand af stilhed, hvor du hverken sover eller er vågen.

 

Som udgangspunkt foregår behandlingen i stilhed, men har du lyst er du også velkommen til at stille spørgsmål eller dele fornemmelse, følelser og tanker med mig undervejs.

 

De fleste vil ikke mærke de store ændringer når de umiddelbart rejser sig fra briksen. Det er normalt først senere i dagene/ugerne efter, at man opdager, at man måske reagere anderledes på det som før var en udfordring.

Jeg er blevet fuldstændig forelsket i dette enkle værktøj, der bare rykker så meget! Jeg er stadig dybt forundret og har den allerstørste respekt for de resultater, jeg ser hos mine klienter – i særdeles for mennesker, der som jeg er klar til at tingene skal forandre sig, og man ikke gider mere snak. BARS åbner for en ny bevidsthed, en ro og ikke mindst fornyet energi.

Jeg kan slet ikke sige det nok! Access BARS er fantastisk!!!

bottom of page